Diserat ku Aan Abdulloh

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Bayi Tabung #

Julia Pérréz kacida bagjana. Ahirna kakandungan. Ku téhnologi mah teu burung wéh reuneuh najan teu boga salaki.
“Keur naon salaki? Pirudeteun. Teu bisa bébas. Lalaki ukur nyaralindung ka gelung.” Pokna. Anteb. Kajurung sohor jeung duit.

Geus tilu bulan manéhna reuneuh. Beuteungna geus bureuyeung. Beuteungna mendeyang. Geus kasawang ku manéhna. Anakna jaga jiga Gaston Castanyo. Binih pibudakeunna cenah bogana aktor Argéntina.

Nincak opat bulan. Manéhna indit pikeun USG. Beuteungna siga nu reuneuh kembar bulanna.
Dokter ngahuleng. Kareureuwasan nempo orok Jupé na layar USG.
Gagancangan nelpon dokter Singapur. Dokter nu merogram bayi tabung Jupé.
Tutas nelpon. Dokter ngaraga meneng. Sihoréng spérmana patukeur. Nu dikandung lain anak aktor Argentina. Éta mah sapi Limousine.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s