Diserat ku Neneng Yatikurniati

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # My First Love #

Deg-degan nungguan hayang geura ningali manéhna. Teu burung kaluar ti tukangeun layar nu lébar. Dikaos bodas, dijékét kulit hideung, jeung dipantalon hideung. Basajan pisan, tapi tetep ngaluarkeun aura nu teu sagawayah jelema bogaeun. Buktina, barang kaluar, jelema nu noyék, langsung ngageroan ngaranna. Dibales ku imut jeung dadah-dadah. Buukna nu sataktak, galing urili, dibeungkeut tapi masih nyésakeun amis cauna nu awir-awiran. Leumpang nuju grand piano. Imut deui bari tungkul, mémang sifat aslina rada éraan. Hayang nyampeurkeun. Hayang nangkeup. Sora piano mimiti kapireng. Kacipta ramo-ramona nu lemes keur mencét tuts. Ngong, nyanyi,
“Heal the world, make it better place, for you and for me, and entire human race, ….” Ah, hayang nyium, saeutik waé. Hanjakal, ayeuna manéhna geus di Forest Lawn Cemetery, Glendale. Jeung bidadari, meureun, kitu ogé.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s