Diserat ku Neneng Yatikurniati

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Nostalgia di Lémbang #

“Di balik selimut, bercumbu rayu melelahkan. Namun serasa bagai dalam surga. ….” Lagu Ranjang Pengantinna Farid Hardja, lagu kenangan waktu inaugurasi penjurusan, asa kapireng deui. Harita, manéhna jeung Toni nu ngagitaran basa kabéh careuceuleuweungan di luareun ténda, bari jararogéd ngurilingan api unggun. Nyenghél, nginget kalakuan jiga nu wareureu gadung.

Hawa Lémbang masih saperti limalas taun ka tukang. Tiris tapi seger. Ngan bédana, ayeuna kuring diuk di balkon hotél. Dicaangan bulan buleud, lain api unggun. Sorangan, lain raraméan. Tapi nu cumantél ‘na haté masih tetep manéhna, nu teuing di mana. Julio Iglesias ngahaleuang, “Hey, If you come back to me, and see how much I care. I only want to live if you are there to give your love to me.” Ringtone, tanda SMS asup. Sms ti Merry, sobat keur kuliah,
“Inget kénéh ka Yongky? Manéhna jadi korban mutilasi di Jérman, nu dilakukeun ku salakina.” Salakina? Pluk, HP murag.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s