Diserat ku Lies Tjandra Kancana I

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Kalangkang #

Teu kahaja kuring papanggih jeung manéhna.
Aya tanaga gaib nu nyieun kuring ngalieuk ka manéhna, asa balik deui ka jaman kuring kuliah di i té bé. Manéhn ngaleungit teu béja teu carita.
Siga nu ngarasa aya nu nalingakeun manéhna ngalieuk
Paamprok teuteup, kuring jeung manéhna papelong-pelong, basa dina panonna aya nu ngagurilap leungeunna ku kuring di jéwang di ajak ka juru
Kuring ngaranggeum ramona nu nyecep tiis
“ Enung “ kuring ngaharéwos
“ Kang Santun..” Manéhna neuteup beungeutna sepa cipanonna ngeclak.
Isukna kuring ka imahna di jero gang.
“ Sareng saha Enung didieu? “ Kuring nanya panasaran
. “ Duaan wé sareng pun anak ké urang saur nya…… Santun,
kadieu kasép..!. pokna kalem
. Ngaran budak téh bet sarua jeung ngaran kuring ? .
Jol budak lalaki umur belasan taun, beresih kasép
melong ka kuring siga anu héran
Kuring olohok.
Asa nempo kuring sorangan hareupeun kaca.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s