Diserat ku Neneng Yatikurniati

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Diontrog #

“Sampurasun…!” Sora tamu lalaki. Gancang mukakeun panto bari ngajawab,
“Rampés…! Oh, geuning Kang Kabayan.” Tara-tara ti sasari, gerendeng téh. Bulan kamari si Iteung nu nyémah, bari datang-datang ngomongkeun masalah nu teu puguh alang-ujurna.
“Aceuk, Uing teu suka carita nu ku Aceuk dijieun. Tuh, Nyi Iteung ayeuna keur ceurik, sab teu rumasa keur nungguan bulan nu telat datang. Nu sok campur gaul jeung bulan mah Nini Antéh, panan?”
“Ih, ari Kang Kabayan, lamun euweuh nu rumasa mah, tangtu. Apanan carita nu ku kuring ditulis mah, fiksi alias bobohongan.” Pikiran jadi museur ka J.K. Rowling. Boa pernah diontrog ku Harry Potter. Seuri sorangan.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s