Diserat ku Aan Abdulloh

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Piala Dunia #

Ngalaman deui Indonesia aub di Piala Dunia. Tutas muluh taun teu deui icikibung. Hadé nakeranan ayeuna. Keur kualifikasi teu pernah narah.

Cicing di grup naraka. Denmark, Argentina jeung Kamerun jadi satruna. Kabéh éléh. Dinamit Denmark teu bitu. Sihir Messi teu bukti. Singa Afrika ilang sihung jeung gaurna.

Nincak perdelapan final tanding ngalawan Jerman. Tim Panser didengkek 2-0. Perempat final didadago ku Brasil. Jogo bonito teu bëda dodol. Leuleus, 3-2. Semifinal tanding jeung Spanyol. Tiki-taka teu manggapulya. Tim Matador teu bisa males, dibobol tilu.

Jog ka final ngalawan Walanda. Tim Indonesia teu ieuh sebér. Najan karuhunna kungsi dijajah. Der tarung campuh. Total football yakin ngembal. Teu neurak ka Tim Garuda. 1-0. Indonesia juara.
Medali emas dibagikeun. Dikongkorongkeun. Pamaén Indonesia teu ngarora. Sawaréh galedê beuteungna. Singhoréng kabéhna pengamat bal jeung koméntator.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s