Diserat ku Aan Abdulloh

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Satru Tuturunan #

Angin ngagelebug. Ngahiuk. Méga ngandelan nyaput matapoé. Pihujaneun ngagarayot di langit. Geleger sada gelap. Ngumando kana pras-prisna hujan.

Gerrr! Sora nu salusurakan ti lembur wétan. Ayeuh-ayeuhan. Kahayangna tinekanan. Du’ana dikobul. Hujan nu bakal nyundang kana pausahaanna.
Lembur kulon réhé. Keclakna cihujan. Cimata keur maranéhna. Du’a teu tinekanan. Bisnis yakin kandeg. Lesu.

Breg hujan turun. Abres-abresan. Lir dicicikeun ti langit. Cileuncang ngagulidag. Minuhan kamalir. Ngebul. Kawas kawah. Caina panas.

Jep nu surak simpé. Bisnis ngarumpuyuk. Cipanas kari nyiuk. Konsumén hamo meuli daganganna. Pasti ngaropi. Nu payu paling-paling kulub suuk.
Najan nyongkab. Teu matak bagja keur lembur kulon. Cai paranas. Yakin teu payu. Da ésna teu kaur beku.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s