Diserat ku Neneng Yatikurniati

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Sad Lullaby #

Kolotna Kang Handi ngingetan katilukalina. Saurna, mun masih kénéh nunda-nunda waktu ijaban, rék maksa Kang Handi ninggalkeun. Sabil. Sabenerna, Kang Handi sorangan ngartieun naon sababna, harita, sarua, ukur néangan pangbébénjo haté. Nyanggupan, ijaban bulan hareup, ngan ménta waktu, hayang nyacapkeun kapanasaran.

Kacamatan Kraton, Danurejan, Gedong Tengen, Gondokusuman, Gondomanan, Jetis, Kotagede, Mantrijeron, Mergangsan, Ngampilan, Pakualaman, Tegalrejo, Umbulharjo, jeung Kacamatan Wirobrajan, sakuliah Kotamadya, diubek. Kabupatén Sléman, Bantul, Kulon Progo, jeung Kabupatén Gunung Kidul, diaprak. Suwung. Lalungsé. Méngkol ka angkringan Pak Lik Sugeng. Meuli lumpia semarang. Ngonci di kamar Hotél Hyatt. Lumpia ngajagrag hareupeun. Baheula, sok parebut sambelna. Ayeuna, lumpia jiga nu ngabelélan. Diracek, disamual-samualkeun bari cirambay. Béak, bari teu mirasa. Dusna patulayah jeung tisu di ubin. Bluk, nangkuban. Nangkeup guguling. Ngabayangkeun, ngedalkeun eusi haté keur panungtungan. “Love me tender, love me true, all my dreams fulfilled. For my darlin’ I love you, and I always will. Guguling cipruk.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s