Diserat ku Aan Abdulloh

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Blood Moon #

Jangjang peuting mimiti mébér. Nyaput beurang nu lapat-lapat. Nyésakeun layung nu pating arudat. Purnama mabra. Taya hahalang.

Simpéna peuting kagareuwah ku nihtirna kohkol. “Samagahaaa…!” sora ting corowok.

Handapeun caringin nungku aya nu keur dirariung. Anak jin keur sosongkolan. Sungutna ngabudah. Létahna ngelêl. Matana mulan, nyésa bobodas.

Indungna rawah-riwih. Samar polah. Teu wasa nempo anakna nu kasurupan.

Jol datang paranormal. Jin pinter. Bomoh ceuk Ipin Upin mah.
Nu kasurupan diparancahan. Dibura. Nu kasurupan abrug-abrugan. Jumerit.
“Ampuuun…!” Anak jin lumengis. Sorana béda.
“Saha manéh? Kunaon ngaraga sukma ka turunan kula?” Jin pinter nanya. Leungeunna pageuh nyekel pigeulang nu kasurupan.
“Kuring bangsa manusa. Kuring anggota déwan.”
“Naon margana manéh marakayangan?”
“Bongan fraksi kuring teu diarah ku Koalisi Merah Putih, diapilainkeun ku Koalisi Indonesia Hebat.” nu nyurup melas-melis cacarita. Ngageuri.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s