Diserat ku Abah Asep

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Ngaganjel #

Gek, bengong lila ngembang kadu teuing sabaraha lilana.
Mata neuteup seukeut kana hapè, seukseuk mencètan tarang lain rieut tapi mikir ngitung poè.
Ras inget kaomongan adi di Ciamis.
“ang, milu Kakawali moal ? hanjakal siah mun teu milu mah !”
“Duka yi” ngansakitu kuring bisa nembal, kulantaran beurat ninggalkeun pangcabakan.
Jung nangtung tina pangdiukan tadi tapi hapè keukeuh napel dina keupeulan.
Teuing naon nukudu dicabak, teuing naon nuhayang digawèan dahatè jeung pikiran geus kumalayang nyawang ka Kawali, asa kacipta jeung dicicipta amprok jeung baraya fikminer nu laluhung kuèlmuna.
“Duh Gusti kumaha hayang mupus ieu lamunan.” cekèng bari mareuman hapè.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s