Diserat ku Neneng Yatikurniati

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Keuheul ka Fésbuk #

Wik-én-an jeung barudak. Di jalan, di hareupeun mobil, katingali aya motor, nu di tukangna ngaboncéng monyét dogér. Dibajuan. Teu diranté. Hideng nyekelan baju nu ngaboncéngna. Buru-buru ngaluarkeun hapé keur motrét. Jandéla mobil dibuka pas pagigir-gigir. Monyétna jiga nu apal rék dipotrét, langsung nangtung. Poseu. Klik! Muka pésbuk. Poto diaplod. Teu lila, notifikasi ti fésbuk,
“Nana, Nini, Nono, dan 100 orang lainnya menyukai poto anda.” Oh…!

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s