Diserat ku Lies Tjandra Kancana I

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Nu kalarung #

Asa hampang ngaléngkah téh,rido tur pasrah
Teu aya kabeueurat, Baju bodas ngageleber katebak angin nyecep tiis. Mapag panto nu cétna bodas,
Pantona muka duanana, siga muka mapagkeun anu datang.Aya cahaya tijerona.
Nu katetempokeun anak kuring nyuuh dina dada kuring menta dihampura“ Ummi hampunten Nénéng “ ngabangingik,anak awéwé hiji-hijina.
Gabrug si cikal nyuuh kana tuur : “ Umi AA hampunten. Kuring ngusap buuknana “ Aa nu pangartina ka Ummi “
Nu nomer dua nyium suku ;”Ummi Adi seueur dosa
Sok ngalawan “
Ngan nomer opat nu kuring nyiruruk di manéhna, saukur nangkeup harigu panonna bintit.
Kuring tetep kudu indit ka hiji panto nu muka,caang padang narawangan
Méméh sup, aya nu gagorowok:”Liis Euceu hampura !” Kuring nglieuk
Euh,si Euceu nu resep nyarékan téa, teu puguh alesanana.
Kuring tetep ngaléngkah. Ngan hiji nu matak inget waé,si bungsu nu teu kungsi datang da cicingna di luar nagri
Kuring rido.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s