Diserat ku Neneng Yatikurniati

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Nu Leuwih Penting #

Uun jeung Oon patorong-torong masalah poéan Ceu Aan rék ngawinkeun Iin, anakna.
“Saptu.” Uun mencereng.
“Ahad.” Oon teu éléh mureleng.
“Saptu.”
“Ahad.”
“Saptu.”
“Ahad.”
“Héy, paraséa waé. Baca yeuh SMS ti Bapa Ageung, ku maranéh.” Één nyampeurkeun bari ngasongkeun hapéna ka duaanana. Uun jeung Oon babarengan maraca,
“Badé nikahna dinten Saptu, sumangga, nyanggakeun. Badé dinten Minggu, masbuloh. Nu langkung penting mah, para tamu, kantenan pisalakieun Iin, kudu all out, ulah sina walk out.”

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s