Diserat ku Abi Yans Zahra Amal

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # siki salak #

Disisi solokan aya nu keur ngusep, dasar simkuring hayang we nanya teh, “mang kenging nguseup teh? Etamah nu ditanya kalah malik ngambek, meureun keuheul lauk teu daek nyanggut “Kadeuleuna meunang teu! Eh naha kalah nyegag, ah kukuring teh deukeutan bari rek dibageuran,tapi hate hayang ngabales ku ambekna tadi… “emang eupana ku naon mang? Si emang leuley, ,.. Bari pok nyarita..”Ku cacing jang…” Bari jiga nu nyangka kuring rek ngabejaan eupan,matak rada ngabageuran tah si emang teh…”oh ku cacing,.. euh…Salah mang coba mun ku siki salak mah..Ceuk kuring bari lumpat.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s