Diserat ku AbahZenal Muttaqin

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Rangkai #

Ngahaja baheula nyieun masjid jeung madrasah teh lebah dinya, pedah aya cinyusu nu tara saat sanajan halodo, salianti cinyusu ti girang aya solokan leutik nu caina herang ngagenclang, jadi matak pikabetaheun mun barudak ulin memeh ngaji. sanajan masjid leutik camperenik tapi buruanana lega tumaninah paragi pangulinan barudak memeh ngaji di rangkai madrasah nu geus ampir lima taun teu anggeus-anggeus.

Unggal taun buruan madrasah teh sok dipake shalat ‘Ied, tadi ge ampir kabeurangan ka pangsolatan teh, jamaah geus pinuh bari khusu’ nembangkeun takbir, karek ge gek diuk, panitia geus ngumumkeun yen alhamdulillah taun ayeuna Qurban di lembur urang aya kana 23na sapi.
aki-aki gigireun ngaharewos
“ari Qurban unggal taun puluhan, ari rangkai madrasah teu anggeus-anggeus mangtaun-taun”

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s