Diserat ku Deni Riaddy

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Ngiring ngabewarakeun!

Disuhunkeun pidu’ana ka sadaya wargi Kanca FBS, kangge carogéna Téh Neneng Sitanggang anu nuju dirawat di Rumah Sakit PMI Bogor. Pamugi nu teu damangna sing énggal didamangkeun deui. Atuh ka kulawargina, hususna Téh Nénéng sareng palaputra dipasihan kakiatan sareng kasabaran. Sementawis, pasénna ayeuna masih dirawat di RS PMI Bogor.

Carogéna Téh Nénéng kedah dibedah vaskulér jalaran jaringan nu aya dina haté-na “pecah”. Alat nu sayogi, mung aya di Rumah Sakit Cipto Mangunkusumo (RSCM). Kukituna, manawi aya kanca nu gaduh aksés ka RSCM, tiasa saénggalna ngawartosan langsung ka Téh Nénéng atanapi tiasa ka sim kuring.

Hatur nuhun

Ka Ki Kuncén sadayana, hapuntenna sim uing ngabalaan lapak. Bilih kirang sapagodos mah tiasa dipupus…

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s