Diserat ku Agus Suhana

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Langlayangan pulas héjo #

Mun kongang hayang ngabandang, langlayangan nu kapakan beulah kulon. Koléangna pinuh honcéwang, sanajan cenah pulasna éndah. Éta nu kasawang ku bathin kuring, bongan anjeun beut muru ka beulah wetan tuluy ngidul.
Udag? Atawa ulah?
Pédah pangajul saukur ngudag kahayang, nu beut ébat ku anjeun si pulas héjo.
Angin teu ngidinan, anjeun ngumbul teuing kamana. Pas patepung angger ngoléang, neang nu ngabandang pinuh harepan.
Dagoan !
Kuring ngudag dina lamunan, mapay jungkrang jeung pasir ipis. Mawa harepan anjeun kagembangj

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s