Diserat ku Aan Abdulloh

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fiksi # Lééh #

Mata poé mentrangan. Panceg nengah embun-embunan. Hawa nyongkab. Bayeungyang.

Deregdeg lumpat ka tampian. Gok, bak panampungan cai kosong. Pancuran tuus. Gunung bulistir ngari kekebul.
“Haduuuh!” ngahégak. Haté ngahelap.

Gura-giru nga-ac di kamar. Teu laju, listrik teu kuat. Spaneng. Rurusuhan mareuman ac.
“Beu! Piraku?” ngaranjug. Satengah teu percaya.

Gagancangan muka kulkas. Cep tiis. Haté bungangang. Jeprééé…ttt!
“Duh, teungteuingeun! Jatiluhur saat kahalodoan. Tobaaat!” Malinda Dee adat-adatan. Imbitna leyur.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s