Diserat ku Lies Tjandra Kancana I

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin #Kuring jeung manehna #

Saha nu rék ngalarang kuring maturan
manéhna. sarta manéhna maturan kuring,
sakararesep dina sagala rupa. Sarua teu loba omong, . asa klop. Sanajan saukur diuk ngaréndéng pacicing-cicing, tapi
haté mah guntreng ngobrol, asa nyambung.
Duaan ngaréndeng lalajo nu keur ting
aréngklak ngaluarkun sagala gayana.
Kuring nunjuk pasangan anu nuturkeun wirahm siga anu nikmat pisan teu carékna peureum beunta.
“ Jung atuh ngiring pakaulan “kuring
ngajurungkeun. da katempona manéhna cicing
waé paromanna kalem .
“ Isin “ pokna .
Kuring nangtung, ngajakan makalangan
. ramo kuring dicekelan, kuring diputerkeun
teu kahaja taktak diadu, manéhna imut bari neuteup leleb. Kuring ngoyagkeun awak , sok dongko, pipi teu kahaja paadu.
Ganti gaya, patukang-tukang. barang malik kuring tijolongjong, Gabrug kuring di sangkéh…jantung ngageber, nyetrum
“ Teh Lis, dituang saténa “
Haar, geuning kuring keur ngalamun,
Nu gigireun anteng melong kanu
tingaréngklak.
Aya saté sapiring hareupeun duka ti saha .

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s