Diserat ku Neneng Yatikurniati

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Uff #

“Bayu, gawa aku.” Belesat awak apung-apungan dibawa angin lilimbungan. Memenitan. Diturunkeun di imah rahayat. Katingali nu rarancunit jeung nu garagah keur dialistrénan. Sarumpah rék ngarawula ka kapentingan rahayat. Ajian nétra tobil dipapatkeun. Bréh, ‘na dadana, aya nu bodas nyacas, aya ogé nu lamédong, teu jauh jeung panyangka. Apanan, sangkaan bakal aya nu lamédong, nu nyababkeun ka dieu ogé.
“Srikandi abrit iya Arjuna. Adegku. Longguhku. Sira welas sira asih. Ndulu sedaya senator ingkang cemeng. Oyé! Oyé! Oyé!” Mapatkeun ajian, supaya bisa ngaréngkas si lamédong, bari teu katingalieun. Teu ringrang nyampeurkeun maranéhna. Tapi, barang srog, malah dibagéakeun. dirangkulan. dikurubut. Diciuman. Pakupis. Bisa leupas. Lumpat, diberik. Tikoséwad, sab nincak nu jiga balon leueur. Untung bisa nyumput di kamar mandi. Sidakep, ngembat guru, Nyi Susur Geni. Jleg, Nyi Susur Geni datang bari nyisig. Nyikikik, laju pok, .
“Nénéng, éta mah ajian Semar mésem, deuleu!”

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s