Diserat ku Iwan Hanjuang

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Yoséphine #

Mindeng maca sajak jeung sanggian karanganana. Anjeun nu ngolébat dina kingkilaban beurang, nu nyunggelikeun haté wanci kajanarinakeun. Rusiah hirup geuning aya anu ngatur. Gok amprok, teuteupna jeung imutna, ngaliuhan lelembutan. “ Nepangkeun abdi Yoséphine Kang,” haréwosna semu ngawirahma tembang kaléon. Sapeupeuting ngan pareng silih paling rérét, teu wasa ngedalkeun kalimah ungkara siloka. Katrésna diteureuy jungkiring peuting, ngan haté teu weléh mabra. Isukna, waktuna mulang taya panggupay panganteur tineung, kakangen bacacar muguran. Saparat jalan pangbalikan kawih kulu-kulu barang ngagalindeng dina jero kalbu. Petis kupa jeung jantaké singhoréng mah ceremé leuweung. Alus rupa hadé haté, singhoréng mah dunungan bébéné deungeun. Mugia salawasna salira waluya Yoséphine.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s