Diserat ku Neneng Yatikurniati

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Saha Atuh Simbah Paiman Téh? #

Unggal muka pésbuk. Bray, loba babaturan nu nulis kecap panjang. Ditandaan ngaréngkép kana kecapna. Pulas bulao. Teu kaharti. Ngahuleng. Inget ka Néng Rukmini, putrana Juragan Surya. Haget, rék nanyakeun, sab panasaran hayang nyaho.
“Néng Rukmini, dupi ‘Shameonyoumbahpaiman’ sareng ‘Shamedbyyou’ téh, naon?” Send.
“Oh, pasti Tétéh bieu maosan social media trending topic téa nya? Topik nu nuju ramé dicarioskeun ku para netizen sa alam dunya.”
“Muhun. Naon tah hartosna?”
“Hartosna, ‘Ngérakeun sia mah, Mbah Paiman.’ Tah nu hiji deui, hartosna, ‘Diééra ku sia.’ Upami Tétéh kenal ka Simbah Paiman?”
“Bararid atuh, kedah kenal sareng tukang ngéra-ngéra jalma réa mah. Saha kitu manéhna téh?”
“Ada aja.” Jawabna.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s