Diserat ku Iwan Hanjuang

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Lalampahan ka Karangpawitan #

Aya anu haat mikeun mobilna keur milangkala FBS, nya ngontak sababaraha urang fikminer, hasilna kabeh rek miang sewang-sewangan ka Garut. Pandeuri ngontak Cep Nunu nya nyambung dina telepon,” Abdi ngantosan di Polres Mangunreja Kang.” tembalna. Biur we ka Mangunreja di jalan aya macét di Cikunir jeung di Singaparna. Anjog ka hareupeun Polres Mangunreja nyot heula udud santai we ceuk dina haté meureun aya urusan jeung pulisi. Teu embol wae nya ditelepon. ” Kang abdi tos di Salawu upami hoyong sareng mah di antosan di Sukadana.” pokna. Rada medenghel oge hanas ngadagoan, biur deui ka Sukadana Garut. Pelebah setopan Sukadana di telepon deui. ” Dimana Yi, akang dina lampu beureum yeuh di Sukadana?’ Nembalan dina telepon banguna téh bari cecengiran.” Abdi di bunderan Suci Kang, kadieu wé.” Gusti teuing éta ka lanceuk tepi ka kituna, teu beunang dipikanyaah. Kapaksa panggih di Suci jeung di Karangpawitan teu hayang seuri saeutik-eutik acan. Cua.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s