Diserat ku Neneng Yatikurniati

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Kudu Buru-buru #

Jongjon cingogo di pipir. Lar, Ceu Kuraésin ngaliwat. Ngobrol ngalor-ngidul. Antukna manéhna nanya,
“Kunaon sih, anjeun can kawin waé?”
“Can manggihan nu cocok,” cekéng. Sabenerna mah paling sebel mun ditanya masalah ieu. Mun asal kawin mah, gampang. Loba nu ngajakan, tapi panan ulah sambarangan.
“Diusahakeun kudu buru-buru, saacan ganti taun. Gawat!” Ceu Kuraésin jiga nu hariwang pisan.
“Naha?”
“Sab, mimiti taun hareup, milih salaki atanapi pamajikan, kudu diwakilkeun ka para senator.” Reuwas.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s