Diserat ku Aan Abdulloh

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Ti Wétan Kénéh #

Ngarénjag. Kageuing ku keclikna tasbé, murag. Diuk teu robah, panceg samimiti. Sapertilu peuting.

Rurusuhan ka cai. Abdas. Réngsé, deker solat Tahajjud. Dipungkas ku Witir. Menekung ngawirid. Tuluy ngadu’a. Cimata ngepris maseuhan kalangkang dosa nu narémbongan.

Peuting beuki nyedek ka tungtungna. Awak nirisan. Pipikiran ngarancabang. Haté tagiwur.

Lapat-lapat kadéngé adan Subuh. Samar polah. Der solat. Wanci bray-brayan. Panénjo museur ka tebéh wétan. Ka kulon kalan-kalan. Angen ratug tutunggulan. Boa-boa?
Giwangkara medal. Ti wétan kénéh. Ngusap dada.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s