Diserat ku Neneng Yatikurniati

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Diantosan di …. #

Sapuluh taun kalarung, saacan indit ka Jakarta, Mas Ééd jeung bapana jangji, rék itu, rék ieu. Ngampleng. Lima taun saeunggeusna, datang deui. Jangji nu sarua. Kuring teu percaya, tapi dulur-dulur kuring loba kénéh nu percayaeun. Kapaksa kabaud. Biluk kapaksa. Teu euleum-euleumna, maranéhna méré dua alamat, supaya ditunggu di tempat éta. Ayeuna jigana waktuna mungkas mangsa keur nungguan. Trét, nulis pesen,
“Mas Ééd miwah Apa, diantosan di Bank Century atawa di Hambalang.”

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s