Diserat ku Neneng Yatikurniati

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Teu Bau Beuleum Sampeu, Da #

Peuting, jam salapanan, karék balik ti imah dosén. Jrut, turun tina angkot. Puguhan kosan murah, jalanna ogé kudu ngaliwatan gang sempit jeung barécék, mun usum hujan jiga ayeuna. Loba taneuh nu lalogak. Untung boga hapéna nu aya sénteran. Sanajan leutik, lumayan bisa ningali titincakeun. Deukeut bélokan, katingali aya anu ngabelegbeg hideung. Teu pati kaciri, ngan jiga buuk nu awut-awutan. Alah siah, boa éta genderuwo téh. Alah kacipta buluna saawak-awak. Tapi cenah, mun aya genderuwo, sok kaangseu jiga aya beuleum sampeu. Ieu mah euweuh. Nu kaangseu mah bau hapeuk. Beuki deukeut. Rumegog. Tapi piraku kudu balik deui mah. Dudunga, pabeulit. Asa bulak-balik. Keueung tapi panasaran. Suku tetep ngaléngkah. Tambah deukeut. Srot, batré ditojokeun ka nu ngabelegbeg.
“Sérab, anjing!” Sora Ceu Sumi. Urut sisimpenan Juragan Ucup.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s