Diserat ku Neneng Yatikurniati

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Misunderstanding #

“Wilujeng énjing. Sugeng énjang. Kak pagi. Selamat pagi. Good morning. Goedenmorgen.” Pung ngapungkeun status.
“Wilujeng énjing. Dinten ayeuna, Tétéh aya agénda ka mana?” Fauzi, babaturan anyar, karék dikonfem sapoé, mairan.
“Ka pangadilan agama. Badé ngurus nu pipirakan.”
“Abdi tos tujuh taun single parent.” Padahal teu nanya. Diantep. Teu kungsi lila, mairan deui ku poto manéhna hareupeun gedong sigrong, dijudulan, SEPI SENDIRI. Dituturkeun jeung poto keur nangtung gigireun mobil Toyota Rush pulas bodas, nu dijudulan, BARU TIBA.”
“Héhéhé,” cekéng, bari ditambahan gambar nu keur ngelélkeun létah.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s