Diserat ku Neneng Yatikurniati

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Finally Nyenghél Alone #

Isuk-isuk, keuheul ka Briptu Taufik, sanggeus klién nelepun, bébéja, cenah diolo Taufik supaya nyabut kuasa. Pokna, kalebar-lebar duit dipaké mayar jasa pengacara. Manéhna ngaku bisa nulungan. Pelécéhan profési. Pabeubeurang, ngontrog ka polrés. Teu ngaku. Susumpahan. Basa rék dilaporkeun ka komandanna, karék ampun-ampunan. Datang ka imah, keuheul deui, sab si Susi, anak salasaurang urut klién, nu geus sataun cicing di imah, mawa babaturan sakolana. Ngabala. Piring kotor pabalatak. Ubin kalotor. Magrib, si Adé ceurik, disebut bodo ku si Susi, basa si Adé keur diajar wudu. Sirah asa bejad. Plak, nampiling si Susi, nepi ka ngageleng ‘na pipina. Kakeuheul kabawa nepi ka peuting. Ngagubragkeun awak kana kasur. Muka pésbuk, macaan status babaturan. Aya nu mosting, “Ayeuna téh, Abah nuju duaan sareng Nini. Hompimpah, badé silih peuseul. Nini kénging. Abah ngéléhan meuseulan Nini tipayun. Pas bagéan Abah, Nini tos ngaguher bari ngacay. Emmh nanasiban. Gud nait sajah, Nini sayangku.”

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s