Diserat ku Adah Sulaeman

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Erloji #
“Bu Diah uninga teu?” Bu Nunung nanya ka Bu Diah bari nepak peupeuteuyan.
“Naon kitu, Bu?”
“Pa Jaka geus aya nu mere deui erloji siah ku barudak kelas tilu e.” kituna téh bari juba-jebi.
Geus baku lamun aya hiji hal téh di anatara guru awewe mah sok silih caritakeun. Kitu deui ka pa Jaka bari teuing kasang tukangna mah. Nyahona téh aya nu mere erloji wéh ti barudak.
Bel istirahat geus lila di sada. Barudak kelas tilu é garandéng waé.
“Pelajaran saha, bet rarécok waé?
“ Pa Jakaaaaa.” Mani kompak sapangeusi kelas. Kituna téh bari sareuri.
”Naon maneh make seuri ngajawab téh?”
“Geus teu anéh atuda Bu. Padahal ku abdi téh tos dipasihan jam tangan.” Ger saleuseurian.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s