Diserat ku Aan Abdulloh

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Ditalék di Polsék #

Jajantung Néng Soléha ratug. Leungeun ngageter muka surat ti kapulisian. Surat panggilan.

Sapeupeuting nyaring. Lewang amprok jeung poè isuk. Naon nu rék ditanyakeun pulisi? Kumaha kudu ngajawabna? Pipikiran cus-cos. Dirga ukur bisa ngalelemu. Negerkeun.

Bray isuk. Dianteur Dirga, salakina. Néng Soléha ka kantor Polsék.
Bus ka rohangan pamariksaan. Bripka Nandang geus siap nyieun berkas pamariksaan. Na méja tembong barang bukti. Urat madu jeung urut kaplét Tadalafil, obat kuat.

Tilu jam pamariksaan kakara réngsé.
Bripka Nandang neuteup Néng Soléha. Mun kongang mah hayang ngobét haténa. Hayang nyaho. Naha bener sakabéh nu dicaritakeunna.
Faktana. Teu cukup bukti, ngajadikeun Néng Soléha tersangka.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s