Diserat ku Lies Tjandra Kancana I

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Nu pamitan #

Bada Isha kuring asup ka loby nu dijangjikeun,
“ Calik palih panto kaluar “ manéhna ngabébéém
Dina waktu nu dijangjikeun manéhna nyampeurkeun, maké blus bodas nyacas.Dikangkalung muté warna biru.
“ Ngaleueut milk shake nya?” Kuring unggeuk.
“ Tenderloon steak ? Well-done? “ Kuring unggeuk panuju. Bari teu weléh mencrong, manéhna asa beuki geulis pisan. Blus bodasna modelna romantis, mansetna mutiara.
Manéhna ngahuapan kuring sakeureut daging anu kacida empukna, dicoelkeun kana mayones bari imut nikmat pisan .
Bérés méakeun desert Vanila és krim. Jangjian isukan panggih deui. Manéhna ngarangkul , lila siga beurat papisah téh.Pipina seungit Poison leleb seungit kembang sagala rupa.
“ Ieu konci kamar, lebet wé ´pokna bari ngeupeulkeun konci.kana leungeun kuring.
Isukna kuring muka kamarna. Tapi kosong.
Kuring nanyakeun ka bagian informasi. Nu jagana nueuteup
“ Bapa “. Anu kulem dikamar éta tos saminggu
kalangkung, mobilna kacilakaan di Tol Jagorawi “
Konci murag.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s