Diserat ku Abah Asep

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Tiis awak gorèng milik#
Teu karasa waktu nyèrèlèk aya ku gancang. Ceuk rarasaan. Cenah tandana betah hirup kumalayang di alam dunya.
Tengah peuting geus liwat simpè jeung tiris karasana kajeun taya halimun nu nyimbutan janari.
Hatè gulinggasahan lir jaladri motah nagong teu genah diuk teu puguh. Leungeun kènca ngeupeul lain keuheul tapi ngeupeul 2 kertas leutik 2 ramo.
Sret..! alon alon kartu di pirit di intip najero keupeulan , kaciri eusina balak 6 jeung balak 4 deui, “Lah.” najero hatè bari luhlah.
Awak karasa tiis goreng milik ti sorè, miharep kiyu malah meunang jeboh kopong .
“Geus ah ! moal bener.”
ngagorowok bari mantingkeun kartu gaplèh.
Duh Gusti kapok kieu caranamah ngaharepkeun meunag judi , nu aya balik tinggal kolor , da sarungna di gadèkeun ka bandar.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s