Diserat ku Lies Tjandra Kancana I

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Nu nyaah ka kuring #

Kuring jeung manéhna diuk ngaréndéng. Leungeun
Kuring di ranggeum , pageuh pinuh kageugeut.
Silih teuteup, tapi sajeroning ati guntreng ngedalkeun nu nyangkaruk dina haté.
“ Mimin nyaah ka Kaka “ Ceuk kuring lalaunan, beungeutna marahmay. Cipanonna ngeuyeumbeu..
“ Sakali deui nyariosna “ manéhna ngolo.
“ Naon ? “ kuring ngadilak.
“ Muhun nu tadi, Kaka hoyong ngadangu deui”
“ Ooh, Mimin nyaah ka Kaka “
Kuring diambung.
Tilu taun silih pikanyaah , hubungan jarak jauh. Karaka harita kuring jeung manehna kopi darat. Bubuhan manéhna aya niat ngajak kuring ka kulawargana,
“ Saha jenengan Mimin nu leresna ?
“ Dijenenganan Fikmin ku Bapa “
“ Dupi rama ? Manéhna nanya deui da rek nanyaan ka Bapa cenah
“ Ef Be Es “ kuring ngajawab agag-agaan.
“ Dupi panjangna naon ? ” kaciri panasaran. pisan
“ Fiksimi Basa Sunda “ jawab kuring kalem.
Kuring ditangkeup.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s