Diserat ku Abah Anom

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Lalakon Nu Nyiram #

Ceu Mijah, ngandeg sabulan. Meujeuhna keur nyiram. Salakina, omat-omatan. Mun bisa cenah, ulah pésbukan waé. Kudu karunya ka utun inji ogé ka Ceu Mijah, sorangan. Dasar Ceu Mijah, omongan salakina, asup ceuli katuhu kaluar ti ceuli kénca. Teu ngawaro. Sapopoéna teu weléh pésbukan. Wanci Sareureuh budak, sepi tur jempling. Ceu Mijah anteng pésbukan, dina hénpon androidna. Diuk ‘na korsi, di rohangan tengah imahna bari ngadagoan salakina balik.

Méncrong kana hénpon, ningalian setatus ti barayana. Curuk leungeunna rikat ngusapan layar. Bray, katempo ku manéhna, saurang bulé nu jadi babaturanana, ngaupload katuangan hotdog. Ceu Mijah ngaruy. Teu sadar manéhna, neuteup uplodan ti Si Bulé. Beuki deukeut nepi ka hénponna didéngdék-déngdék. Cenah hayang leuwih atra kadeuleuna. “Oooh my God… Can I ask for his hotdog, Sir!” Ceu Mijah, mairan poto Si Bulé. Teu kungsi dua menit. Si Bulé, méré waleran. Nu unina kieu, “ka dieu atuh Ceu! Sayah, keur di London yeuh!”

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s