Diserat ku Aan Abdulloh

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Nyiram Ladang Haram #

Unggal peuting imah Mang Rosim haneuteun. Réa nu marilu tahlil. Ayeuna peutingan katujuh. Diitung tina peuting tilar dunyana Bah Antami. Tujuhna.

Patengahan jeung tepas dedet. Dirga ogé aya, tara absén. Aya unggal peuting. Panghareupna. Ngahéroan Nyi Randa.
Aya kalana tepung teuteup. Nyi Soléha ukur ngabalieur.

Basa keur tengahing tahlil. Deregdeg, Néng Soléha ka kamar. Kareungeu o…oan utah.
“Asup angin meureun, Nyi? Taknagé tong loba lamunan.
Janglarkeun! Ngaranna ogé pati. Éta rusiah Pangéran.” Bi Asnah teu eureun ngomongan anakna. Leungeunna babalur kayu putih.

Néng Soléha ukur ngahuleng. Ras kana diri. Saban wanci nganti cumpon jangji. Ti lalaki nu geus nguyup sarining kasucianna.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s