Diserat ku Lies Tjandra Kancana I

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Kabogoh kuring #

Saprak wawuh jeung manéhna haté tuluy kataji, kuring langsung bogoh.
Manggih nu cocog jeung haté kuring.
Lila hirup nyorangan. Rarandaan.
Tapi ka manéhna kuring kataji pisan mun paribasa
asingna mah “ Fall in love at the first sight “
Remen dikiriman surat jeung sajak ku kuring,
Duka dibaca henteuna pokona
kuring siga nu ambon sorangan. Kabungbulengan
wéh
Hayang kajodokeun, dijadikeun batur
ngobrol, batur pakumaha, . Sigana
moal bosenna sanajan teu saré sapeupeuting
ogé.
Kabéjakeun manéha rék salametan, Kuring
diondang. Mun panggih geus di cita-
cita rek di rangkul, rék diciuman mun kongang rék
digaléntoran. Rék di keukeupan. sina ngabaturan
saré.Soalna kuring tara bisa saré.
“ Mani sumanget nurék papanggih jeung kabogoh
siga kumaha sih mangkelukna?”´ Sobat kuring
kukulutus.
“ Iraha ngondangna ? “ Hartini nanya bari baeud.
“ Engke tanggal 27 di Rumah Cinta Abah Zenal “
“ Ih, si Bedul “ Hartini ngajangilek.

.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s