Diserat ku Ade Satia

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # MANÉHNA #

Nyoréang alam ka tukang, sok sanajan ngan sababaraha bulan, malahan mah can jangkep sataun-sataun acan, tapi haté téh bet kumejot waé. Teu sirikna euweuh waktu nu kosong sok hayang noong. Mindeng pamajikan nanya bari semu nu nganaha-naha, pajarkeun téh cenah naon nu jadi daya tarikna, tepikeun ka kuring kapincut ku manéhna, kalan-kalan sok mopohokeun ka pamajikan. Timburuan jeung asa disapirakeun meureun, padahal mah da pasti adil moal tepikeun ka poho ka pamajikan mah.
Leng. Pikiran kumalayang, haté asa sésérédétan, teu puguh rarasaan. Poé ieu, enya poé ieu pisan manéhna gumelar ka alam pawenangan. Sok sanajan teu nyaho dibéréjélkeunana komo milu marajian mah, tapi haté tetep cumantél teu beunang dipapalérkeun.
Léos ka hareup, bray muka laptop, nu diburu ukur manéhna, tiriktik ramo-ramo mimiti luluncatan antara aksara-aksara nu patulayah, “Wilujeng Milangkala Ka-3 Kanggo FBS, Mugia Langkung Nanjung Dina Ngeusi Jagat Sastra Sunda. Pung Ngapung Ngajomantara, Kélébétkeun Ki Sunda Ka Mancanagara. RAHAYU”.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s