Diserat ku Abah Anom

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Nu Ménta Tulung #

Wanci Sariak layung. Kadéngé aya sora, nu nyalukan Jumad.

“Kaaang… Kaaaaaaang… Kaaaaaaaaang…!”
“Kaaah !”
“Yéééy, meni jiga istri!”
“Lepatnya?”
“Muhun kedahna kulan!”
“Oooh…”
“Ka dieu Akang!”
“Alim aaah!”
“Duuuh, meni somse!”
“Aya pikersaeun naon atuh, Néng?”
“Ka dieu heula, da kasép!”
“Alim…Aliiiim…!”
“Naha alim? Oooh, tos teu kasép deui nya, ayeuna mah!”
“Sanés Néng!”
“Iiih nya! Ka dieu atuh Akang!”
“Muhun, badé naon miwarang ka dinya?”
“Néng badé nyungkeun tulung!”
“Alim aaah sieun!”
“Sieun kunaon, ari Akang!”
“Éta tingal caina, sakitu caah déngdéng!”
“Akang, sidikan Néng téh hoyong meuntas! Keueung di dieu mah!”
“Antosan dugi ka saat atuh nya!” témbal Jumad bari ngaléos.

“Kaaang… Kaaaaaaang… Kaaaaaaaaang…!”
“Kaaang… Kaaaaaaang… Kaaaaaaaaang…!”
“Kaaang… Kaaaaaaang… Kaaaaaaaaang…!” ceuk Si Néng, ngagorowok ménta tulung.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s