Diserat ku Abah Asep

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Gara gara fikmin Embi #
Jam dalapan peuting kuring ngarumpul jeung pamajikan di tengah imah. Sor kopi, bagja rasana hirup teh.
“Pah, nuju maca naon..?” pamajikan nu manja ngalendotan ka kuring nu keur maca fikmi na korsi panjang.
“Ieu tingali geura fikmin Embi, neng Lia nu ngijinan salakina ngawayuh.. meni resep”
Can gè sa menit maca fikminna, kuring ngorènjat reuwas ujug ujug pamajikan ngawawak bari popolotot..
“Oh… jadi ieu kahayang papah tèh. Sok waè ari rèk kawin deui mah asal kadituh ulah cicing didieu” bari pepeta tutunjukna ngacung ka luar.
“kè..mamah”
“Naon, rèk alesan naon deui ???”
“Aduh.. mamah èling atuh”
“mamah, gè èling papah. matak embung di madu gè..” ngagibrig awakna satengah lumpat kakamar bari manting keun panto..”Bruuug” sorana tarik pisan.
Uing ngan olohok bari gagaro teu ateul.. “ieu yeuh.. gara gara fikmin Ebi…beu teuing”. bari mareuman hp.
“Embiiiiiii.. yeuh kumaha ngarèpèh keunna ???”

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s