Diserat ku Nandang Sofyan Priatna

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Filmin # Antri potrét aléktrik #

“Eros…!” ceuk nu rék motrét negeskeu ngaran kanu geus saged diuk nyanghareup kaméra.
“Ih…kuring mah Ahmad!” témbalna bari cengkat laju luak-lieuk. Nu gigireun kuring rikat cengkat bari pokna: “Kang…pagentos pormolirna!”
“Oh…sok wé euceu heula!” témbalna.
Nu rék di potrét diuk nyanghareup kaméra. “Sofyan…!” ceuk nu rék motrét.
“Ih…naha?” nu keur diuk cengkat reuwas. Kuring milu cengkat lain reuwas tapi cengkat atoh giliran bakal tiheula.
“Anéh naha bet paharili kieu?” kuring ngagerentes sabot diuk hareupeun kaméra. Trét…gurinyay! bric kaméra nemrag beungeut méh bareng jeung neumragna kolébatan kalangkang bodas nemrag kana jandéla rohangan heubeul nu keur dipaké pamotrétna sakabeh pagawé nagri di éta kota.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s