Diserat ku Abah Anom

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Jiga Iblis #

Yaris kumis. Kawentar jelema agamis. Ceu Dolis. Pamajikanana kalintang geulis. Hanjakal bengis? Kahayangna ngérétan cicis. Usahana bisnis. Jaba seueur cicis. Dangdan nécis. Karesepna ukur narsis.

Peuting Kemis. Meujeuhna hujan girimis. Yaris niis. Haténa jadi araringgis. Hayang nulis. Nyieun carita mistis. Jongjon nulis. Ngagutrut bari pakupis. Torojol Dolis. Pamajikanana bari ngais.

“Kang Yaris. Yeuh budak nangis!”
“Kunaon Dolis?”
“Teuing, awakna tariis!”
“Bawa ka Dokter Idris!”

Ngadéngé Yaris. Nitah bari jejebris. Dolis sinis. Manéhna jiga iblis, “anyiiing najis! Teu sudi ngangais!”

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s