Diserat ku Lies Tjandra Kancana I

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Mutilasi #

Moal aya kanyeri hate kawas nu karasa ku kuring.
Sirah asa ngebul, hate kahuruan, jajantung asa leupas tina tempatna . Ambek nyedek

tanaga midek.hayang males kanyeri haté
“Jelema teu nyaho dicedo! Lir nulungan anjing kajepét bari ngadingdiut kuringnyokot peso
Paromanna memang kasep, dedeg sampé rupa hadé pasti loba anu bogoheun.
Kuring nyaah ka manehna , maenya téga nganyenyeri kuring.
Tapi basa kuring mergokan manéhna bobogohan jeung si Mimin kakarak kuring percaya yén
manéhn téh ” Play Boy cap dua kancing”!
Manéhna ku kuring disina nangtung gantawang dicarékan.
“ Sia ngulinkeun Aing ! péso di sodétkeun kana pipina. tina mimiti ceuli kana gadona

soék.
” Aing téh lain awéwé joré-joré ! “ Kuring ngajerit
bari kuring nyoékkun bajuna. bres dadana. Gudawang !. Anéh manéhna cicing waé
ngan saukur neuteup. panonna di colok ku tungtung péso bolong duanana. !
“ Sok moal laku manéh lolong mah ! “ Kuring ngagorowok. Cipanon murubut.
Basa rek motongkeun sukuna Panto kamar muka.OJA molohok nempo potret kabogoh kuring
rangsak.
” Teteh… Potret Kang Dadan kunaon direksak ?”
Kuring ngabetem.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s