Diserat ku Abah Anom

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Ngalarisan #

Wanci Haneut moyan. Bagja. Anjog ka konterna, “bismillahirrahmanirrahim. Laa haula wa la quwwata illa billah.” gerentes na, bari mukakeun rollingdoor. Sup ka jero konter. Jongjon ngelapan kaca étalaseu. Torojol aya nu datang.

“Mang, mésér voucher Three, nu sarébu!” Voucher nu aya di jero étalaseu, song ku Bagja téh, dibikeun. “Sabaraha Mang?” ceuk manéhna. “Dua rébu!” témbal Bagja, bari seuri. Golosor manéhna mikeun duit salambar saratus rébu. Ningali kitu, Bagja protés. “Punten, artosna aya nu alit! Nembé ngalarisan!” “Teu aya deui Mang!” Manéhna némbongkeun eusi dompétna. Bréh katénjo, eusi dompétna metet, pinuh ku duit saratus rébuan. “Punten teu aya kanggo angsulanana. Wios voucherna mah, masihan waé!” ceuk Bagja, bari song mikeun duit nu manéhna. Ngadéngé jawaban Bagja. Manéhna teu basa teu carita. Ngaléos indit ninggalkeun konter Bagja, bari mawa voucher nu sarébu.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s