Diserat ku Lies Tjandra Kancana I

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Kuring Tetempoan #

Malem Jumaah sabelas taun katukang.
Kuring teu bisa mikir. Otak buntu basa bapana barudak , didorong dina brankar ka ruang Icu téh. Bari nyekelan palebah suku na kuring teu wéléh babacaan.
Ti paviliun ka ruang Icu mapay taman nu caangna remeng-remeng, kahieuman ku tangkal Kanari anu umurna geus puluhan taun..
Rumah Sakit Yudistira di Cimahi mémang geueumeun bubuhan Rumah Sakit urut Jaman Walanda.
Ti Paviliun ka Ruang Icu téh asa laun, padahal kuring sieun salaki teu katulungan,
Keur mikir kitu tikajauhan kuring nempo aya nu diuk palebah pager kaluar anu
digembok, handapeun neon, dibaju sarwa bodas, kuring nyangka Mantri keur jajan
Nu tadina diuk jung nangtung, siga ngahaja nyanghareup, ka palebah rombongan kuring
Panasaran ku kuring ditelek-telek. Naha manéhna bet jung nangtung siga anu
ngarti yén aya pasén anu gawat.
Dipelong ku kuring beuki lila beuki teges.. Nu nangtung téh geuning
“ Pocong “ !

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s