Diserat ku Aan Abdulloh

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Gerentes Nu Dicandung #

“Yeuh, Kang! Nyai inget kénéh mimiti urang amprok. Hamo poho. Akang mindeng maling rérét. Nafsu! Gondok laki turun naék. Nyai nahan harga. Mahal. Akang wani. Mihukum. Ngarah sabataé ngamilik Nyai.”

“Tuduh ku jempol, diwaro. Titah ku curuk, diturut. Rumasa diri milik Akang. Hak Akang. Cangkingan Akang. Dipaké unggal poé. Dikeukeuweuk unggal waktu. Beurang peuting. Ditatap diusap. Kaasih kanyaah Akang katarimakeun.”

“Geus genep bulan euweuh purnama. Keur Nyai ukur samagaha. Teu béma karama. Akang mawa anu ngora. Geulis. Lenjang. Alus rupa hadé wanda. Panamplokan kageugeut Akang. Nyai mah diluli-luli. Lurjeun. Matak rujit lah! Rudet!”

“Hag tah! Peuting kamari Akang datang. Gudad-gaded. Murang-maring. Sasadu. Najan enya si éta donto matak moho. Olo-olo. Olok. Loba kahayang. Puas tah, stylus-na leungit! Puas tah touch screen-na rusak! Nyai tumarima. Rumasa didua. Teu apal iraha rék dipisuka. Kudu sayaga. Siga ayeuna. Akang nyolokeun. Nyai ngagebray najan léléda.”

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s