Diserat ku Aan Abdulloh

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Tutunggul #

Tibabaregég ngaléngkahkeun suku. Beurat karasana. Leungeun pageuh ngeukeuweuk tripod cane. Matak paur. Léngkah-léngkah teu sampurna mindeng ngarandeg. Hésé béléké nepi ka korsi hoé.

Gék diuk. Nyengir. Encok, asam urat , rematik jeung nyeri cangkéng bareng karasa. Diuk teu ajeg, ostéoporosis mohporan tulang tonggong.

Rarang-rorong. Layar monitor ukur reyem-reyem. Keypad mah ngabelegbeg pisan. Susur-sasar kana saku. Gep karampa. Goréhél. Rap dipaké. Bray tetempoan béngras. Meueusan.

Puh, keypad ditiup. Huntu palsu méh milu. Lebu ngebrul. Tombol dipencét. On. Layar hurung. Kekerejepan. Facebook diklik. Tepasna kosong. Iberna suwung. Kanca dumay diroris. Molongpong, kosong. Sésa tutunggul. Leungeun lilinieun ngusap beungeut. Mata dipeureumkeun. Pikiran ngacacang ka mangsa katukang.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s