Diserat ku Iwan Hanjuang

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Fortamento #

Heubeul pisan sababaraha warsih teu mulang. Anjog ka sarakan gumelar euweuh pamapag, ti mangpirang-pirang rurupaan, sarwa teu wanoh. Anèh pisan. Sabenerna angin September angger kelirna bodas, kawas waktu harita miang ninggalkeun kakangen. Amprok jeung babaturan, jeung dulur, kitu deui jeung kolot, kabèh- harè harè, aya naon? Dina handapeun tangkal kiara ngarandeg sabèngbatan. Mencrong ka hiji tetengger, brèh kabaca, laju juuh cipanon. Aya ngaran kuring geus konèas aksarana, lantis karurub panineungan. Arransemen flamenco geus nepi da capo.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s