Diserat ku Achiel Syam

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Sésa Carita Agustus #

17 Agustus 2011. Serah bongkokan. Teu bisa menyat. Katalikung tugas. Skédul wajib, Weekly Inspection. Gawéna mah teu pira, saukur ngontrol, atawa ngaropéa kabel listrik jeung trafo nu rusak. Nu matak aral, jarak nu ditempuh bisa sapoé jeput. Réngsé ngontrol pasti ngulahék kacapéan.

Sora CB ngaberekbek. Gathering 8 troublespot. Biur ngudag laporan. Ti kajauhan kapireng dua jalma keur ngarungan kabel. Di deukeutan, laju mabur. Satengah jam paudag-udag. Mentok di Gate 17, diranté. Motor muih, nyanghareup, Bapa jeung Anak. Mesinna ngagaur nangtang. Hamham jero haté. Ditubrukeun, mangpaurkeun. Turun néwak malingna, sieun pakarangna. Kerung mikir.

“Steve, mana toa?”
“Yeuh!”
“Baraya! Kuring teu niat néangan musuh…Alungkeun kabelna! Ké dibukakeun Gatena! Urang daméy wé, kumaha?” Maling silih pelong sajongjongan.
Lung, kabel. Lalaunan nyisi. Kuring kaluar, muka Gate. Berengbeng, motor kabur.
”Nuhuuun!” Ninggalkeun gorowokna. Bagja rasa, taya nu cilaka.

17 Agustus 2014. Ěta budak meunang Voucher Belanja, OB teladan. Bapana dipercayakeun ngolah tegalan tukangeun Camp.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s