Diserat ku Neneng Yatikurniati

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Miraculous #

Unggal pésak dikodokan. Ogé pésak calana jeung kaméja Kang Dadang. Susuganan aya duit nu kapopohokeun. Euweuh. Ngahuleng. Barudak ménta jajan. Béas tinggal saeutik. Can aya keur deungeunna. Ningali dompét, tinggal tilu puluh rébu pérak. Nyipta-nyipta, aya nu nagih listrik, pasti bakal bingung, kudu méré alesan naon deui. Lain teu boga duit, palias kudu ngaleungitkeun rejeki ti Mantenna, ngan ti baheula ogé, sarua jeung Kang Dadang, teu biasa nanagih.

Bakat ku capé awak, capé haté, jeung capé pikiran, nepi ka dug-sek kasaréan. Hudang tengah peuting, inget can solat isa. Diajar solat tahajud. Bérés solat, ngadunga, “…. Allahumma inii fakirun faagninii, ….”

“Bu, nuju di mana? Abdi badé masihkeun honor téa.” Sora si Rama, stap di pémda, kadéngéna asa kuhalimpu kana ceuli.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s